Kedves Érdeklődő!

TESZI Tarján

Szeretettel köszöntöm, a Lélekhíd Integrált Szociális Intézmény Komárom-Esztergom Vármegye, Szent György Otthon honlapján. Reméljük, hogy az intézmény oldalán megfelelő tájékoztatást kapnak az intézmény szakmai munkájáról, a lakóink életéről, a Lélekhíd Integrált Szociális Intézmény Komárom-Esztergom Vármegye, Szent György Otthon dokumentációiról.

Célkitűzésünk

Lakóink számára biztosítani mindazon lehetőségeket és jogokat, amelyek megilletik. A normalizáció tekintetében kiemelten fontosnak tartjuk a családias miliő kialakítását. Az integráció szempontjából pedig, hogy az intézet ne szigetelődjön el a társadalomtól, annak ismert, és a lehetőségekhez mérten aktív része legyen.

Feladatunk

Teljes körű ellátást biztosítunk sérült, illetve halmozottan sérült lakóink részére. A szakosított ellátás keretein belül az önmaguk ellátására nem, vagy részben képes ellátottak számára intézményünk életük végéig biztosítja az egyéni képességeik fejlesztését, szinten tartását, önállóságuk megtartását, kiváló szakmai színvonalon történő ápolását, gondozását.

Bízom benne, hogy a Lélekhíd Integrált Szociális Intézmény Komárom-Esztergom Vármegye Szent György Otthon, olyan intézetet ismert meg honlapunk által, melyhez bármikor bizalommal fordulhat esetleges intézményi elhelyezés vagy segítségnyújtás kapcsán.

Simecz Orsolya
igazgató