Köszönetnyilvánítás

2018. év támogatói:

Dr. Lengyel Zsuzsanna és dr. Mikó Péter családtagjai és barátai által eljuttatott adományból intézményünk kis lakói 3 értékes fejlesztő eszközt kaptak, melyeket azóta is nagy örömmel használnak. Köszönjük támogatásukat!

  1. októberében váratlan látogatóink érkeztek a Tabitha-házból. Paróczi Zsuzanna, Krebán Judit és Németh Ildikó (Tabitha-ház önkéntes munkatársai) meglepetéskén csengettek be ajtónkon, hogy átadják a lakóink számára összeállított adománycsomagot.

December 3-án a tatabányai Adventi Vásár és Ablaknyitogató rendezvényen az AGC Glass Hungary Kft. képviseletében Kobli Attila egy 100.000 Ft összegről adományt nyújtott át intézményünk lakói számára. Ezúton köszönjük támogatásukat!

Az idei évben is intézetünk lakóira gondoltatok adománygyűjtésükkel a tatabányai Szent Margit Általános Iskola diákjai és pedagógusai. A fejlesztőeszközök, játékok és egy bluetooth hangszóró mellé ajándékként gyermeki kedvességgel és szépséggel énekeltek karácsonyi dalokat a fiatalok a lakóknak.

 

2016. év támogatói:

Kovács Csabi nevében köszönjük Képes Tündinek a számítógépet, ami sok-sok szó és kedves üzenet megírását teszi lehetővé.

Antalné Kis Dóra kiságy adományát Pisch Dávid vette birtokba a mindennapi nyugodt alváshoz.

 

2015. év támogatói:

Köszönetet szeretnénk mondani Oszoliné Évának, aki lakóink örömére felajánlotta az egyik különleges patchwork alkotását intézményünknek.

Júliusban új, kis lakó érkezett intézményünkbe, aki jókedvéhez, közösségi   életéhez nagyban hozzájárult Sz.-né Anita által felajánlott járóka.

A Karácsony hangulatát még „édesebbé” tette ellátottjaink számára a tatai Gottwald Hoteltől kapott finomabbnál finomabb sütemények és italok.

Karácsonyra a Tatabányai Szent Margit Általános Iskola tanulói által összegyűjtött pénzösszegből a közösségi életre is használt tornatermünk felszereltsége egy mikro-hifivel bővülhetett, valamint a kis lakóink részére fejlesztő játékokat vásárolhattunk. Köszönjük szépen!

A karácsony közeledtével házi sütésű süteménnyel ajándékozták meg lakóinakat az Örömsüti Programban résztvevő „süti sütő asszonyok”. Köszönjük a finomságokat!

patchwork